Spring je vr!j en de Joker 6

Gepubliceerd op 25 september 2023 om 10:00

Het moest even landen, maar de draaidagen van Spring je vr!j en de Joker zitten er op. Het was een hele leuke week met vrolijke kinderen, een heleboel lachen en soms een klein beetje stress. Toch was goed te merken dat een hele week filmen heel zwaar is. Hoe leuk de kinderen het ook vonden, het is goed dat de laatste draaidag geweest is. De concentratie was gewoon op. 

We moesten nog een paar belangrijke scenes opnemen en dat duurde zolang dat we er allemaal een beetje klaar mee waren. 

Maar goed ik zal bij het begin beginnen. Ik had echt even stress voor deze laatste draaidag. Ik was zelf een beetje aan de laten kant, maar dat was niet heel erg omdat ik niet de genen was die kookt. Dat deed mijn vader voor mij. Ondanks dat ik laat was, was het wel rustig. De kinderen waren niet eerder dan dat ik er was en zo kwam het dus dat we (Lorenzo, Ben en Ik) aan een tafel konden gaan zitten en koekjes konden eten. 

Om half zes kwam papa met het avond eten en liepen we perfect op schema, er was alleen een kleine stress momentje toen ik er achter kwam dat er één kind nog niet was. Gelukkig was zij gewoon iets later en konden we redelijk op tijd beginnen met filmen. 

Nou bestaat beginnen met filmen uit eerst alles opbouwen voor mij. De kinderen kunnen dan nog even teksten leren, niet dat ze dat doen, maar het kan. 

Toen we eindelijk konden filmen begonnen we met een scene die we die week al drie keer uitgesteld hadden, maar goed nu staat hij er op. Daarna gingen we door met de laatste scenes van aflevering 4 en deden we een scene opnieuw die door een foutje van mij niet klopte. 

Nu zijn we dus klaar met filmen dat betekend dat voor mij het editen begint. Waarschijnlijk ben ik daar al klaar mee tegen de tijd dat deze blog online komt, maar je weet het nooit. Woensdag 4 oktober zal de eerste aflevering online komen, maar toe die tijd kan je alvast genieten van de trailer!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.